Биотор

Биотор – Вермикомпост


биотор


Биотор – производство

Ние притежаваме дългогодишен опит в биоземеделието и производството – компостирането на биотор. Това става във нашата еко-ферма разположена в екологично чист район в село Бузовград намиращо се в подножието на Средна Гора в близост до град Казанлък.

Биотор

биотор Ние от VermiMix произвеждаме и продаваме биотор /вермикомпост, хумус/ от червен калифорнийски червей, 100% чист продукт и с високо качество.Подходящ за разсадопроизводство, овощарство, зеленчукопроизводство, лозарство, за стайни и градински цветя.
Предлагания от нас рафиниран биотор е екологично чист продукт с комплексно действие, богат на макро/микро елементи, важни за развитието на растенията. Хумуса е най добрия органичен тор за всички видове растения, съдържа всички елементи необходими на растенията в концентриран вид. При торене с биотор се подобрява качеството и количеството на зеленчуците, като те стават по-големи, по-сочни и по-вкусни.
Биотор може да се използва както във вашата градина така и при биоземеделие.

Продажба и разпространение

Ние произвеждаме най-чистия рафиниран хумус, с помощта на червен калифорнийски червей. Предлагаме малки до средни разфасофки за домашно ползване, също така и големи за ферми. Цените за транспортните разходи са според начина на доставка, като това става по ваше желание. За големи доставки осигуряваме транспорт на преференциални цени. За цени, транспорт и въпроси пишете ни на нашия имейл: info@vermimix.com или на страницата Контакти


биотор